Pesticid

Nicorn 040SC – 1L

Nicorn 040SC – 1L

50 Lei / L

(TVA inclus)

Nicorn 040 SC este un erbicid sistemic, postemergent pentru cultura de porumb, sub formă de suspensie concentrată lichidă.

Este preluat în mod preponderent de frunzele buruienilor și ulterior distribuit repede în întreaga plantă, cauzând inhibarea și dezvoltarea acesteia. Creșterea buruienilor este inhibată la scurt timp după aplicare și este urmată de decolorare treptată.

Distrugerea totală a buruienilor are loc după 20-25 de zile de la aplicare. Erbicidul combate cel mai eficient buruienile tinere, aflate în stadiul de creștere activă, respectiv în faza de 2-4 frunze. În condiții de vreme caldă și umedă după tratament, acțiunea erbicidului este mai rapidă.

Pregătirea soluției

Înainte de pregătirea soluției de stropit trebuie să se determine cantitatea necesară. Cantitatea măsurată se toarnă în rezervorul mașinii de pulverizare umplut pe jumătate cu apă (agitatorul pornit). Ambalajele goale se clătesc de trei ori, în timp ce apele de spălare se toarnă, și ele, în rezervorul mașinii. Ulterior, rezervorul se completează cu apă până la cantitatea necesară. În cazul în care se folosește o mașină de pulverizare care nu este echipată cu agitator hidraulic, lichidul se amestecă mecanic. În cazul pulverizării pentru o perioadă mai îndelungată sau după o pauză, se amestecă din nou lichidul, care trebuie utilizat în ziua în care este pregătit.

50 Lei / L

(TVA inclus)

Producător: Pestila - Polonia

Tip pesticid: Erbicid

Substanța activă: Nicosulfuron 40g/l

Culturi: Porumb

Contactează-ne pentru a achiziționa acest produs sau pentru detalii

Livrare oriunde în țară

Garanția calității

Consultanță gratuită

Ai vreo întrebare despre acest produs?

Contactează-ne acum!

Alte produse ce te-ar putea interesa

Erbicid
48 Lei / L
(TVA inclus)
Insecticid
75 Lei / kg
(TVA inclus)
Erbicid
150 Lei / L
(TVA inclus)
Erbicid
110 Lei / L
(TVA inclus)
Erbicid
175 Lei
(TVA inclus)
Erbicid
120 Lei / L
(TVA inclus)

Pesticide vizualizate recent

Nu ai vizualizat nici un alt pesticid